Resultaten

Drie behandelingen voor optimaal resultaat

Het resultaat van een Regen PRP behandeling is niet direct zichtbaar, productie van collageen tijd kost. Maar na de behandeling gaan de groeifactoren aan de slag en doen ze hun werk. Dit effect duurt een week of vier tot acht, waarna de tweede behandeling plaatsvindt. We adviseren om ongeveer drie behandelingen met tussenposes te ondergaan voor een optimaal resultaat. Vervolgens is het effect ongeveer een jaar zichtbaar. Als je één keer per jaar terugkomt, houd je het effect in stand. Uiteraard kunnen we de tijd niet stil zetten en is veroudering van een huid ook afhankelijk van andere factoren, zoals je leefstijl (roken, stress et cetera).

Resultaten

De huidverbetering is al merkbaar na één behandeling. Het belangrijkste effect van een Regen PRP behandeling is de aanmaak van nieuwe collageenvezels van het ‘type I’. Dit type collageen is verantwoordelijk voor het behoud van een natuurlijke elasticiteit van de huid. Bij het ouder worden, zorgt de afname van collageen type I voor het ontstaan van fijne lijntjes en diepere rimpels. Door de behandeling met Regen PRP wordt de huid geactiveerd en geregenereerd, waardoor deze gladder, steviger en beter gehydrateerd wordt.

Bijwerkingen

De behandeling geeft weinig kans op bijwerkingen. Zoals bij de meeste injectables bestaat er na de behandeling wat kans op een zwelling, roodheid of een blauwe plek. Deze trekken echter snel weer weg. De behandeling is niet geschikt voor patiënten met bloedziektes, zoals stollingsproblemen.

Hoe werkt het?

Mooier worden door je eigen bloed, hoe werkt dat? We leggen het op deze pagina uit.

Raad deze website aan bij je vrienden