Ervaringen

  • Ageeth heeft een drie Regen PRP behandelingen ondergaan in de DermaClinic. Lees haar verhaal, of bekijk de video waarin zij over haar ervaringen vertelt.
  • Anna is in de kliniek van Dokter Frodo langs geweest voor een Regen PRP behandeling. Bekijk de video hier.
  • Simone heeft een Regen PRP mesotherapie behandeling in Bergman Medispa in Bilthoven ondergaan. Lees hier haar verhaal.
  • De DermaClinic was de eerste kliniek in Nederland die van start ging met Regen PRP behandelingen. Dr. Catharina Meijer licht toe waarom.
  • Dokter Frodo Gaymans vertelt op recensiesite Ietsmooier.nl: “De Regen PRP-behandeling is een perfecte aanvulling op fillers en Botox behandelingen. Nu kunnen we een echt volledige behandeling aanbieden.”

Celebrities

Volgens het Life & Style magazine van december 2012 heeft Kim Kardashian een PRP behandeling ondergaan. De realityster wilde graag minder rimpels en een stralende huid. Dit alles omdat ze vastbesloten is om niet in de schaduw te komen staan van haar jongere zusjes Kendall en Kylie. De behandeling gaf een fantastisch natuurlijk resultaat.Ook Victoria Beckham, die onlangs 39 werd, is om. Victoria is weg van PRP vanwege het subtiele effect en ziet er nu weer verfrist en jong uit.
De laatste celebrity die de vampire facelift onderging, is Victoria’s Secret angel Bar Refaeli. Zij ziet er nu nog stralender uit, dan ze al deed.
In het televisie-item van BNN (vanaf 25.25 minuten) komen ook Angelina Jolie, Robert Pattinson, Vanessa Hudgens en Demi Moore langs.

Jouw verhaal

Wil jij ook je ervaring delen? Laat het ons weten!

Raad deze website aan bij je vrienden