Toepassingen

Regen PRP kun je gebruiken als:

 • Dermale filler
  Regen PRP werkt anders dan de bekende hyaluronzuur fillers (zoals Stylage). Het idee is niet de rimpels te vullen, maar om de aanmaak van collageen te stimuleren. De huid wordt beter gehydrateerd en het resultaat is een prachtige frisse engezonde huid. Een natuurlijk resultaat!
 • Post-laser behandeling
  Een laserbehandeling kan een grote impact hebben op je huid. Na de laserbehandeling wordt een speciale crème gemengd met Regen PRP. Deze wordt op het gezicht gebracht gedurende 20 minuten. Het Regen PRP masker reduceert pijn, zorgt voor een mooie genezing en reduceert de downtime! Lees verder
 • Mesotherapie
  De Regen PRP wordt met een kleine naald gelijkmatig ondiep in de huid geïnjecteerd. Deze techniek wordt gebruikt bij zonbeschadigde huid en verouderde huid. Het zorgt ervoor dat de huid er weer fris en jong uit gaat zien. Denk hierbij aan handen, gezicht, nek, decolleté en de lijnen rond de mond.
 • Verminderde haargroei (alopecia)
  Regen PRP stimuleert de haargroei, wordt doormiddel van injecties met een heel dun naaldje in de gebieden geïnjecteerd. Lees verder
 • Wondgenezing
  Regen PRP kan ook worden gebruikt voor de behandeling van chronische wonden, zoals open been, diabetische voet, behandelen van drukplekken en na kleine chirurgische  ingrepen ter wondverbetering.

Alleen bevoegde artsen voeren Regen PRP behandelingen uit.

Korting

In verband met nieuwe regels rondom reclame is de kortingsactie gestopt.

Raad deze website aan bij je vrienden