Post-laser

Een laserbehandeling kan een grote impact hebben op je huid. Om de hersteltijd hiervan te verkorten, is een Regen PRP behandeling een mooie oplossing.

Groeifactoren bevorderen herstel

Plaatjes rijk plasma (PRP) wordt door middel van centrifuge uit je bloed gewonnen. De concentratie van bloedplaatjes in het PRP bevat een enorme hoeveelheid diverse groeifactoren in hoge concentratie. Dit maakt Regen PRP een uitermate geschikte behandeling voor post-laser herstel. Na een laserbehandeling geneest het huidweefsel namelijk sneller na een Regen PRP behandeling en heeft daardoor minder kans op vervelende complicaties. Daarnaast is de kans op allergische reacties erg klein.

Behandeling

Na de laserbehandeling wordt het plasma op het gezicht aangebracht. Tevens wordt een deel van het plasma gemengd met een speciale crème. Deze krijgt de patiënt mee naar huis. De dagen na de behandeling breng je deze crème aan op je huid om het effect van PRP te vergroten. Regen PRP masker reduceert pijn, zorgt voor een mooie genezing en reduceert de downtime na een laserbehandeling.

Snellere hersteltijd en zachtere huid

Marja (33 jaar) vertelt over haar ervaringen met Regen PRP na een laserbehandeling: “Ik had al eerder een laserbehandeling ondergaan, maar ben toen best wel geschrokken van de hersteltijd. Zeker een week liep ik rond met een rode en pijnlijke huid. Op de lange termijn had de laserbehandeling een mooi resultaat, maar ik durfde het niet nog een keer te doen in verband met de bijwerkingen. Toen ik hoorde van de mogelijkheid om Regen PRP toe te passen na de laserbehandeling werd ik wel weer enthousiast, en ik heb zeker geen spijt dat ik dit heb laten doen.

Direct na de laserbehandeling werd het PRP plasma op mijn huid aangebracht. Het voelde gelijk al lekker verkoelend en was zeker niet pijnlijk. Ook kreeg ik het restant van het plasma mee naar huis met als opdracht om dit zelf later nog aan te brengen op mijn huid. Dit heb ik ook trouw gedaan vanwege het gehoopte effect, maar ook het verkoelende gevoel op het brandende gevoel in mijn huid. Het effect van Regen PRP was dat ik veel minder last had van roodheid en de korstvorming, die ik bij de eerdere laserbehandeling opliep, was sneller weg. Op de lange termijn zie ik dat de laserbehandeling een mooier resultaat heeft opgeleverd. Mijn huid is egaler en mooier. Als ik ooit nog een keer een laserbehandeling onderga, vraag ik zeker weer om Regen PRP.”

1 dag na behandeling met Regen PRP

1 dag na behandeling zonder Regen PRP

 

 

 

 

2 dagen na behandeling met Regen PRP

2 dagen na behandeling zonder Regen PRP

Raad deze website aan bij je vrienden