Behandelingen

Regen PRP Classic kit

Bij deze minimaal-invasieve huidbehandeling wordt bloed van de patiënt afgenomen en gecentrifugeerd tot er 4 ml PRP overblijft. Deze kit wordt gebruikt om een grauwe en doffe huidskleur tegen te gaan. Een mesotherapie techniek wordt toegepast om huidverbetering te realiseren. Tevens is de Classic kit toe te passen bij haarvermindering (alopecia) en als post-laserbehandeling.

Regen PRP Extra kit

De Extra kit is ontworpen om 2 keer 4 ml Regen PRP te bereiden. We raden het aan voor uitgebreide mesotherapie en het behandelen van fijne lijntjes. Omdat er meer Regen PRP wordt bereid, kunnen er grotere oppervlaktes worden behandeld.

Regen PRP Plus kit

Met de Plus kit wordt 2 keer 4 ml Regen PRP bereid en 1 keer 4 ml autologous thrombin serum (ATS). Het wordt veel gebruikt bij behandeling van volumeverlies. Het speciale ATS serum zorgt er namelijk voor dat een gel wordt gecreëerd, waar de groeifactoren beter aan blijven hangen.

Nieuw! CellularMatrix

CellularMatrix is het nieuwste product in de PRP lijn van Regenlab. Het gebruikt de voordelen van hyaluronzuur en Regen PRP door ze te combineren in een one-step-process. Hyaluronzuur komt van nature in het lichaam voor, onder andere in de huid. Daar is het verantwoordelijk voor het vasthouden van water. Het hydrateert, geeft soepelheid, veerkracht en volume. Naarmate je ouder wordt, neemt de productie van hyaluronzuur af waardoor, de huid slapper wordt en rimpels ontstaan.

Hydratatie en regeneratie

De CellularMatrix behandeling is vergelijkbaar met een normale Regen PRP behandeling. Je bloed wordt afgenomen en in een speciale buis gecentrifugeerd. In de buis zit nu alleen hyaluronzuur toegevoegd. Vervolgens wordt het door de arts geïnjecteerd in je huid. Het hyaluronzuur zorgt ervoor dat je huid weer wordt gehydrateerd. Dankzij de PRP wordt je huid geregenereerd. Dit samen zorgt voor een gezonde blos en een stralende huid.

Huideigen bestanddelen

Hyaluronzuur, wereldwijd de meest gebruikte filler, is een veilig middel om de tekenen van veroudering te verzachten. Omdat hyaluronzuur en Regen PRP beide huideigen bestanddelen zijn, is de kans op een allergische of overgevoelige reactie klein.

“CellularMatrix is een echte oppepper voor de huid”

Floor Claus, cosmetisch arts in Amsterdam, is CellularMatrix gebruiker van het eerste uur. We spreken haar over haar ervaringen.

“Voor patiënten met een droge huid is CellularMatrix een uitkomst. Het geeft een heel mooi resultaat doordat er vocht word toegevoegd. Ik gebruik het bijvoorbeeld veel voor hals en decollete. Het voordeel is dat je direct effect ziet qua volume en na een paar dagen komt daar nog een hele mooie glans bij.

Ik zie het echt als een extra toevoeging, naast hyaluronzuur en Regen PRP. Je hebt duidelijk minder downtime dan bij fillers, maar toch het directe resultaat. In vergelijking met Regen PRP heb je iets meer downtime door wat zwelling, maar wel de voordelen van hyaluronzuur.

Officieel pas je CellularMatrix net als Regen PRP in kuurvorm toe, drie behandelingen met een aantal weken tussenpose en dan een keer per jaar een herhaling. Maar ik gebruik het ook vaak als oppepper, waarbij patiënten iedere drie maanden terugkomen voor een stralende huid.”

Toepassingen

Lees meer over de verschillende toepassingen van Regen PRP.

Raad deze website aan bij je vrienden